Uživatelský zážitek v e-commerce: Jak zlepšit nákupní proces pro vaše zákazníky

Pojďte se mnou na cestu, jak můžeme vylepšit nákupní proces pro naše zákazníky pomocí lepšího uživatelského zážitku (UX)! Na úvod si společně připomeneme, jak UX ovlivňuje nákupní proces v e-commerce. Poté se společně budeme věnovat procesu identifikace zákaznických potřeb a návrhu uživatelského rozhraní, které minimalizuje překážky a zlepšuje uživatelskou přívětivost. Samozřejmě si ukážeme, jak testovat uživatelské rozhraní a získat cennou zpětnou vazbu od zákazníků. Společně si také probereme personalizaci e-shopu a jak ji můžeme použít k vytvoření dokonalého uživatelského zážitku. A nakonec, ale ne méně důležitě, se zaměříme na proces objednávky a jak ho vylepšit, aby zákazníci měli dokonalý zážitek. Přijďte se mnou na tuto inspirativní cestu a objevme společně, jak důležitý je dobrý uživatelský zážitek v e-commerce!

Komu je přednáška určena?

UX Designeři a Web Designeři: Přednáška se zaměřuje na vylepšení uživatelského zážitku a designu, což je přímo v jejich oboru.

E-commerce Manažeři a Vedoucí Online Obchodů: Obsah přednášky je relevantní pro ty, kteří se snaží zlepšit nákupní proces a zvýšit prodejní úspěšnost.

Marketingoví Specialisté a Stratégové: Marketingoví profesionálové mohou čerpat informace o tom, jak UX ovlivňuje chování zákazníků a jak lze UX využít pro lepší marketingové strategie.

Vývojáři Webů a Aplikací: Vývojáři, kteří pracují na e-commerce platformách, získají přehled o tom, jak navrhovat uživatelsky přívětivé rozhraní.

Podnikatelé a Majitelé E-shopů: Majitelé malých a středních e-commerce podniků, kteří chtějí zlepšit uživatelský zážitek a tím i úspěšnost svého obchodu.

Analytici a Specialiště na Zákaznické Zkušenosti: Profesionálové zaměření na zlepšování zákaznických zkušeností a analýzu uživatelského chování.

Zájemci o E-commerce a UX: Jednotlivci, kteří mají zájem o oblast e-commerce a uživatelského zážitku, ať už profesionálně nebo jako koníček.

Kde se přednáška koná?

Přednáška se koná od 17:00 v místnosti Místnost č.1.
Podívej se na celý program
Michal Mervart
mime digital